Lähetän tätä kautta onnittelut kaikille tutuille skorpioneille, jotka näinä päivinä juhlivat synttäreitään. Ensimmäisenä tietenkin omalle äidille 70-vuotispäivän johdosta, ikävä kyllä en päässyt juhliin mukaan. Olemme tietenkin olleet hengessä mukana! Lisäksi vielä onnittelut Minnalle Hampuriin ja Amandalle Singaporeen, mikäli sattumalta eksyvät tätä blogia lukemaan.

Meille on tulossa vieras! Siskon mies tulee perjantaina täkäläisiin nähtävyyksiin tutustumaan, ja niitähän historiasta kiinnostuneelle riittää. Mielellämme olisimme ottaneet koko perheen vierailulle, mutta eipä se oikein onnistu. Toivottavasti Nicon toive vielä toteutuu ja saamme Jaska-serkun meille joskus tulevaisuudessa vieraaksi. Kaikki muutkin eksotiikkaa ja kaaosta kaipaavat ovat tervetulleita milloin tahansa.

Odotamme nyt innolla vihreiden pikkukääpiöiden eli suosikkibändimme Los Enanitos Verdesin ensi viikkoista esiintymistä lähes naapurissamme Hard Rock Caféssa. Liput on jo ostettu ja takuulla hoilaamme koko keikan täysillä mukana. Vanhakin vielä jaksaa innostua!