Näiden päivien puheenaihe on poikkeuksetta ollut kylmyys. !Que frío! Lämpitila on öisin ollut jopa pakkasen puolella, mikä ei näissäkään korkeuksissa ole ihan tavallista. Olen ensimmäistä kertaa kaivanut toppatakin esiin, viime talvena en sitä kertaakaan käyttänyt. Meillä kotona tarkenee onneksi ihan hyvin, välillä on iltaisin pitänyt vetää ylimääräinen villatakki päälle. Olen kuullut pahempiakin tarinoita kylmistä kämpistä. Luin uutisista, että viimeisen 24 tunnin aikana korkein Meksikossa mitattu lämpötila oli +40 astetta ja matalin -11, on siinä aikamoinen ero!

Maanantai oli meillä vapaapäivä, oli Meksikon vallankumouksen vuosipäivä. Täysin vastoin periaatteitani ja tapojani raahauduin aamulla pariksi tunniksi töihin. Viime viikkoina on  pitänyt sen verran kiirettä, että oli hyvä saada rästitöitä tehtyä ilman, että puhelimet soi. Uhrasin vapaapäivästä vain muutaman tunnin työnantajalle, loppupäivä löhöttiin kotosalla ja taisinpa ottaa ihan oikeat päiväunetkin.

Meillä on katseet jo suunnattu jouluun, joka lähestyykin kovaa vauhtia. Silloin koittaa odotettu loma ja pääsemme keskelle kesää!

271284.jpg