Varaderosta en nyt jaksa sen kummempaa kertomusta kirjoittaa, paikkahan on rantalomakohde ja suurin osa hotelleista toimii all-inclusive -periaatteella. Näin meilläkin, emmekä koko aikana liikkuneet hotellin ulkopuolelle. Sesonki ei vielä ollut käynnissä, joten väkeä oli vähän ja rannalla ja uima-altaalla reilusti tilaa. Buffetissakaan ei tarvinnut tapella paikoista eikä jonottaa.

Ilmat olivat kovin vaihtelevat. Parina iltana tuli vettä oikein kunnolla jopa aulatilojen katosta sisään. Päivisin oli pilvistä tai aurinkoista, enemmän kuitenkin pilveä. Hiki tuli silti pintaan ja meri oli lämmin. Olimme kuitenkin enimmäkseen altaalla, sillä meressä oli havaittu medusoja.

Samassa hotellissa oli argentiinalainen meitä vanhempi pariskunta, herra päihitti puhelahjoillaan Gustavonkin! Juttua riitti ihan tauotta ja kuka tahansa kelpasi kuulijaksi. Lisäksi tutustuimme mukavaan chileläiseen pariskuntaan ja viimeisinä päivinä saimme seuraa myös muutamasta suomalaisesta herrasta. Muuten suurin osa hotellin porukasta oli Saksasta.

Rantalomakohteena pidimme kaikki Dominikaanisesta Varaderoa enemmän.

fotos / kuvia