Jostain syystä Los Enanitos Verdes tuo aina mieleeni Tumppi Varosen The Problems?-bändin. Johtuu varmaan siitä, että molemmissa soittaa jo keski-iän ylittäneitä ukkoja, jotka eivät edes yritä esittää rockstaroja, pukeutuvat farkkuiin ja kulahtaneisiin t-paitoihin ja ovat soittaneet vauhdikasta, melodista pop-rockia jo lähes 30 vuoden ajan. Huh, varsinainen analyysi! Problemsia en ole koskaan erityisesti fanittanut, mutta kuuntelin kyllä joskus 80-luvun alkupuolella biisiä Maanantai ja haaveilin, että itsekin voisin olla maanantaina Aleksilla neljän ruuhkassa. Maaltahan pääsi Stadiin lähinnä viikonloppuisin, ja silloinkin vain käymään. No sittemmin olen saanut suurkaupungeissakin asua, eli siltä osin on haaveet toteutuneet.

Eilen Hard Rock Café:ssa tuli ikävä Tavastialle. HRC on niin steriili ja persoonaton paikka, seinätkin on valkoiset! Mutta siihen on tyydyttävä, mitä on tarjolla. Jaksoimme laulaa muiden mukana biisin toisensa jälkeen, ja meilkein kaikki olikin tuttuja ja lähes puhki kuunneltuja. Väsymys iskikin tänään liian lyhyiden yöunien vuoksi ja pikkuhiljaa Höyhensaari kutsuu, kunhan telkkarissa parhaillaan pyörivä fudismatsi loppuu.

Harri lähti eilen bussilla Acapulcoon ja on varmaankin päässyt perille ja palaa sieltä jo huomenna. Toivottavasti hurrikaani Sergio ei ole aiheuttanut kovia sateita, ainakin täällä sisämaassa päivä on ollut mitä aurinkoisin ja kaunein.