Viime viikonlopun hankintani asettui taloksi eilen, kuten oli luvattu. Tulokkaalle löytyi sopiva paikka olohuoneen nurkasta. Ongelmitta sujuneen kokoamisoperaation jälkeen lähempää tuttavuutta tehtiin innolla. Tuntuu ihan toimivalta kapistukselta, säädötkin toimivat. Vetäsin heti tunnin session niin että hiki virtasi. Polkeminen sujuu ilman ohjaajaakin, ja mikä parasta, musiikin voi valita itse. Tänään oli takamus hieman hellänä, joten poljin kevyen lenkin seisten ennen kuin piti lähteä hakemaan Nicoa koulusta. Sekin tuntui niin hauskalta, etten meinannut malttaa lopettaa. Toivottavasti intoa riittää jatkossakin!

546869.jpg

Urheiluosastoja kierrellessämme löysin vallan mainion tuotteen: urheilurintsikat, joiden selkäpuolelle ommeltuun taskuun asetetaan litran nestettä vetävä juomapussi. Pussista lähtee ohut letku, jolla nestettä imetään. Vanhanaikaiset juomapullot voi unohtaa, mutta ennen kaikkea kyseessä on varsinainen hittituote Suomen festarikesään! Pringles-purkkiin piilotettu oma pullo tuskin enää menee läpi missään, joten tässä olisi oiva sijoitus kaljatelttojen ryöstöhintoihin kyllästyneille juhlijoille. Otan tilauksia vastaan!

Pääsin viikolla käymään ihan oikeilla kokkareilla, siivellä tietenkin. Kollega kutsui seurakseen Argentiinan suurlähettilään järjestämälle vastaanotolle. Argentiinan presidentin rouva oli Meksikossa vierailulla ja tilaisuuden kunniavieras. Rouva Cristina on myös kansanedustaja ja kenties joskus tulevaisuudessa myös presidenttiehdokas. Illan paras anti oli erinomaisen punaviinin ja maukkaiden empanadojen lisäksi tieto siitä, että suurlähetystön tiloissa tullaan jatkossa esittämään säännöllisesti argentiinalaisia elokuvia. Juhlissa oli kuuleman mukaan paikalla myös useita Meksikossa pelaavia jalkapalloilijoita, mutta heitä en näöltä tunnista. Kollegan  kanssa arvelimme palloilijoiksi ne nuoret herrat, jotka liikkuivat Victoria Beckham-tyylisten naisten seurassa.

Tänään olen pitänyt vapaapäivän ja illalla pitäisi jaksaa Manán keikalle. Mikäs sen mukavampaa kuin matkata perjantairuuhkassa kaupungin toiselle puolelle. Tarkoituksemme on käyttää metroa, jos vain sekaan mahdumme. Sitä ennen pitäisi vielä pakata, lentomme Tijuanaan lähtee nimittäin jo ennen aamukuutta Tolucasta. Hyvää vappua!