Ei oikein jaksa kirjoittaa. Ei ole mitään kerrottavaa ja omat tekstit tympii. Kunhan tästä hieman aktivoidumme, lupaan kirjoittaa ahkerammin kaikille uskollisille lukijoille.

Palasimme lomilta tasan viikko sitten. Pyykit on nyt suunnilleen pesty ja arki rullaa taas omalla painollaan. On aika tehdä uusia lomasuunnitelmia. Kyselin alustavasti kesäksi lentoja Suomeen ja kauhukseni kuulin, että osa lennoista on joinakin päivinä jo täyteen buukattu. Jessus! Miten sitä tässä vaiheessa voi tietää suunnitelmiaan. Loman yhteydessä hyödynnettävät koulutustapahtumatkin on vielä vahvistamatta. Anoppi painaa päälle ja vaatii käymään. Pitääkö sen asua niin hankalassa paikassa, mikä ei ole minkään reitin varrella? Vaikea pitää kaikki tyytyväisinä, varsinkin kun kyläpaikat on ympäri maailman.

Kuntosaliltakin soitettiin taas kerran ja yritettiin houkutella takaisin. Sanoin, etten tule niin kauan kuin se surkea spinning-ohjaaja on kuvioissa. Eivät luvanneet antaa sille potkuja, lähinnä kommenttini kai huvitti. Olenkin miettinyt, että ostaisin kotiin spinning-pyörän, niin voisi ihan itse laatia ohjelman. Saapa nähdä.

Mainostanpa tässä samalla, että tarjolla olisi Itäkeskuksessa kaksio, kuka haluaa ostaa tai vuokrata. Vuokralaiset irtisanoutuivat, ja nyt pitäisi miettiä mistä uudet tilalle. Halukkaat ilmoittautukaa, myös myynti on käynyt mielessä.