Saimme eilen nauttia Robbie Williamsin tarjoamasta viihteestä koko rahan edestä. Kyllä mies on ihan oikella alalla ja hoiti homman hyvin. Parituntinen keikka oli mukavaa kuunneltavaa ja katsottavaakin suurimmaksi osaksi. Unohdetaan herran idioottimaiset pikkutuhmat välispiikit ja takapuolen paljastaminen, niin täydet pisteet voimme esiintymisestä antaa.

Robbie veti Foro Solille kahtena peräkkäisenä päivänä yli 50000 katsojaa. Määrä on yllättävän suuri siihen nähden, että paikan päällä oli kohtalaisen väljää. Pääsimme mukaan kimppakyytiin, joten matkakaan ei tuottanut ongelmia. Sisäänkäynti oli sujuvaa ja ulos lähdimmekin hieman etuajassa pahimmat ruuhkat välttääksemme. Piippuhyllyltä ei kovin tarkkaan lavan tapahtumia pystynyt seuraamaan, mutta eipä se menoa haitannut. Yleisö oli huimasti mukana ja muutaman kerran vedettiin todella upeat aallot katsomon läpi.

Katsomossa ei nälkä tai jano pääse yllättämään, tämän totesin jo jalkapallo-ottelussa. Kauppiaat kulkevat yhtenä virtana tajottimiensa ja laukkujensa kanssa. Tarjolla on virvokkeita ja normaalia naposteltavaa sekä pizzaa ja jopa donitseja. Foro Solilla vessojen siisteys yllätti, eikä vessassa ollut ketään juomarahan toivossa paperia tarjoamassa. Sen sijaan paikannäyttäjä joutui erikseen pyytämään meiltä tippiä, kun emme tajunneet sellaista antaa.

Loppuvaiheessa illan viileys häiritsi vähän, olisi kai pitänyt intoutua hieman villimpään tanssiin. Olimme kotona puolen yön maissa ja kaaduimme suoraan lämpimien peittojen alle. Aamulla oli vaikea saada Nicoa liikkeelle, en tiedä pysyikö edes koko koulupäivää hereillä.

Lauantaina kävimme keskustassa valtavassa kauppahallissa, joka on erikoistunut juhla-asusteisiin. Nicolle piti saada Halloween-puku, ja olimme todenneet supermarkettien valikoimat surkeiksi, varsinkin noinkin isolle on vaikea löytää kokoja. Kauppahallissa oli varmaankin satoja liikkeitä, joissa mitä upeampia prinsessaluomuksia lapsille, hääpukuja ja tietenkin miesten pukuja sekä kaikkia muuta mahdollista rekvisiittaa. Väkeäkin oli tungokseen asti, eli kaipa täällä juhliin panostetaan ihan täysillä.

Me emme ihan täysillä Halloweeniin aio panostaa, mutta ihan kivan merirosvopuvun löysimme. Äkkiä sellaisen itsekin ompelisi, jos olisi kone ja kankaita. Perjantaina koulu loppuukin jo puolilta päivin ja ohjelmassa on pelkkää Halloweenia. Yritämme suoriutua paikan päälle kameran kanssa ja sen jälkeen pakkaamaan lauantain lähtöä varten. Viisumeista ei vielä ole kuulunut mitään, toivottavasti ehtivät ajoissa!